Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo – združuje starinsko z modernim

Ste ljubitelj oziroma ljubiteljica vsega, kar je starinsko? Ste zaljubljeni v čudovit rustikalen izgled štedilnika na drva, kakršnega se spominjate še doma vaših starih staršev? Radi obujate spomine na večere iz vašega otroštva, preživete ob intenzivni, a prijetni toploti, ki jo oddaja štedilnik na drva in ki je poleg telesa po napornem dnevu vedno ogrela tudi dušo? Če ste na vsa vprašanja odgovorili z da, kljub temu pa pri pripravi hrane še vedno prisegate na sodobno tehnologijo? Ni vam treba funkcionalnosti žrtvovati zavoljo izgleda ali obratno. Obiščite trgovino eMundia in si zagotovite napravo, ki bo zadovoljila obe vaši želji – štedilnik na drva s steklokeramično ploščo.

stedilniki

Za ljubitelje novega in starega

Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo je perfektna rešitev za vse tiste, ki želijo v svoji kuhinji združiti starinski oziroma »vintage« stil z moderno funkcionalnostjo. Takšni štedilniki imajo običajno rustikalen izgled in se čudovito vklopijo v prostor s starinsko opremo. Brez skrbi, kljub starinskemu videzu pa so naši štedilniki na drva tehnološko izjemno dovršeni in izdelani v skladu z najnovejšimi predpisi. Steklokeramična plošča pa vam ponuja moderno izkušnjo kuhanja, s katero se starejši načini enostavno ne morejo primerjati, njeno čiščenje in vzdrževanje pa je enostavno in poceni.

Želite individualno ponudbo?

Pridobite si popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo še danes!

Namen štedilnika na drva, čeprav ga boste zaradi in pečice in kuhališča najbrž postaviti v kuhinjo, pa ni zgolj priprava hrane. Pa čeprav imajo v večini primerov vgrajeno tudi pečico, v kateri lahko spečete celo kosilo, pecivo ali zgolj hlebec kruha, pa je njihova primarna naloga ogrevanje prostora ali sanitarne vode. S steklokeramično ploščo pa boste lahko hitro in enostavno pripravljali okusne obroke – tako štedilnik na drva s steklokeramično ploščo v enem izdelku združuje dve funkciji, brez katerih v našem domu enostavno ne gre. Štedilniki na drva s steklokeramično ploščo so v trgovini eMundia na voljo v več dimenzijah – tako za tiste, ki želijo, da štedilnik predstavlja osrednjo točko prostora, na katero se najprej osredotoči oko obiskovalca, ko stopi v prostor, kot tiste, ki zaradi prostorske stiske iščejo nekaj učinkovitega in lepega, a majhnega. In seveda vse vmes.

Delovanje štedilnika na drva je relativno poceni. Cena energenta (drva ali lesni briketi) je nizka, izkoristek energije pa visok. Če vas skrbi, da bi štedilnik med delovanjem segreval kuhinjske elemente, s katerimi je v neposrednem stiku, je mogoča tudi vgradnja izolacijskega elementa v barvi, ki si jo izberete sami. Večina štedilnikov na drva s steklokeramično ploščo, ki jih ponujamo v trgovini eMundia, je na voljo v različnih barvah, odločate pa lahko tudi o tem, na kateri strani štedilnika bo nameščen dimnik. eMundiini štedilniki na drva s steklokeramično ploščo imajo v večini po več let garancije.

Zanimiv vizualni efekt, ki ga ponuja štedilnik na drva s steklokeramično ploščo, je, da zaradi ognja v štedilniku plošča rdeče žari. Če si torej želite imeti multifunkcijsko napravo, s pomočjo katere boste lahko kuhali, pekli, se greli in ki bo v vaši kuhinji poskrbela za številne zanimive pogovore, je tovrsten štedilnik res dobra izbira za vas. Da ne govorimo o čudovitih plamenih, ki bodo v naš dom vnesli udobno toploto, ki je bila tako zelo značilna v času naših staršev in starih staršev in s katerimi se ne more primerjati prav noben drug način ogrevanja.

eMundia je pravi naslov za kakovost in nizko ceno

Ponudba štedilnikov na drva s steklokeramično ploščo v trgovini eMundia je bogata, izdelki pa so na voljo po konkurenčni ceni – cene tovrstnih štedilnikov se v naši trgovini gibljejo nekje med 1000 in 1500 evri, seveda od velikosti in ogrevalne moči štedilnika ter številnih drugih lastnosti.

Kljub nizki ceni pa ponujamo določene storitve oziroma opcije, zaradi katerih lahko z nakupom v trgovini eMundia prihranite še nekoliko več denarja. Prva je možnost odplačevanja kupljenega izdelka na obroke – odlična rešitev za tiste, ki bi radi v štedilnik investirali malo več in želijo odplačevanje porazdeliti na daljše časovno obdobje. Druga pa je storitev Izenači ceno. Ta vam omogoča avtomatsko primerjavo cen naših izdelkov s cenami pri drugih velikih spletnih ponudnikih. Ceno lahko primerjate zgolj s klikom na gumb in si tako zagotovite, da boste pri nas izdelek vedno kupili po najboljši ceni. Če bo naše orodje za primerjanje pri konkurenci odkrilo enak izdelek z nižjo ceno, vam ga bomo po tej ceni ponudili tudi mi. Če se bo izkazalo, da je v trgovini eMundia cena tega izdelka vendarle najnižja, pa vas bomo na to ravno tako opozorili.

stedilniki

Vabljeni torej v trgovino eMundia po visoko kakovost in nizko ceno. Oglejte si bogato ponudbo različnih štedilnikov in tudi drugih izdelkov za dom.